U, de petitionaris
Meisje

Voor een open samenleving, zonder test- en vaccinatiedwang

166.746 ondertekeningen

Wij willen een open en vrije samenleving, waarin iedere burger vrij is om te gaan en te staan waar hij wil. Stop de test- en vaccinatiedwang voor openbaar vervoer, horeca, theaters, kerken, concertzalen en samenkomsten.

Petitie

Wij

zijn voor een open samenleving, zonder test- en vaccinatiedwang.

 

constateren

  • Een medisch paspoort of een negatieve coronatest als toegangsbewijs schendt het recht op onze privacy en zorgt voor een gedwongen, permanente medicalisering van gezonde mensen.
  • Het is onderdeel van een alsmaar toenemende controle vanuit de overheid.
  • De vaccinatiestrategie wordt momenteel in rap tempo uitgerold.

 

en verzoeken

de Nederlandse regering zich te houden aan de menswaardige resolutie van de Raad van Europa en de invoering van een medisch paspoort als toegangsbewijs af te wijzen en te verbieden!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
11-08-2021 
Petitionaris:
Bas Filippini 
Organisatie:
Partij Vrij en Sociaal Nederland 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Petitie aan de regering aangeboden!

Ook dankzij jou kon Bas Filippini gisteren 11 mei 2021 de petitie aanbieden aan de Tweede Kamer. We brengen je graag op de hoogte.

+Lees meer...

Bekijk hier het videoverslag https://youtu.be/ZyanICUZfuc

Wat deden we? Voor de verkiezingen is Vrij en Sociaal Nederland een petitie over de test- en vaccinatiebewijzen gestart. Jij was een van de meer dan 150.000 ondertekenaars. Voor die steun danken we je zeer! Want daarmee laten we zien dat we als burger onze grondrechten serieus nemen en onze bestuurders en volksvertegenwoordigers er op aanspreken hetzelfde te doen.

Doel petitie We hebben in onze parlementaire democratie een stem en die laten we door deze petitie horen. Hij is bedoeld ter voorkoming van de invoering van een medisch paspoort waarmee iemand kan deelnemen aan onze samenleving. De Raad van Europa pleit voor vrijwilligheid bij vaccinaties, anders zou de invoering van test- vaccinatiebewijzen als toegangsbewijzen juist leiden tot (indirecte) dwang.

Vrij en Sociaal Nederland gaat voor open samenleving Helaas dreigt de Tijdelijke Wet Testbewijzen Covid-19 nu aangenomen te worden door ons parlement als ook de Eerste Kamer er mee instemt. We zullen de petitie ook onder de aandacht van de Eerste Kamerfracties brengen. Vrij en Sociaal Nederland zal ook na deze en met jouw overweldigende steun voor onze petitie verder werken aan een open samenleving.

Nogmaals dank voor jouw stem en blijf ons volgen en praat mee tijdens onze introductiezoom iedere maandag om 19.50 uur. https://vrijensociaalnederland.nl/maak-kennis-met-vrij-en-sociaal-nederland

Hartelijke groet, Bas Filippini Partijleider Vrij en Sociaal Nederland

12-05-2021

150.000 ondertekeningen!

Dank voor jullie steun! 11 mei om 13.00 uur zal Bas Filippini van Vrij en Sociaal Nederland de petitie met alle ondertekeningn aan de Tweede Kamer aanbieden.

Kijk ook s.v.p.

+Lees meer...

op de website van onze beweging voor verdere ondersteuningsmogelijkheden: https://vrijensociaalnederland.nl

27-04-2021

100.000 ondertekeningen !!

Wat een fantastische mijlpaal, 100.000 ondertekeningen! Met nog een week te gaan, op naar de 110! De petitie zal met alle ondertekeningen aan de tweede Kamer worden aangeboden. Ook daarna zal Vrij en Sociaal Nederland zich inzetten om vaccineren vrijwillig te laten zijn.

+Lees meer...

Niet vaccineren mag geen nadelige gevolgen hebben. Als het klopt dat een vaccin beschermt heeft de gevaccineerde medeburger niets te vrezen!

21-03-2021